Maria Landén Ajatuksia nyt ja huomenna

Tunnelmia vaalituloksesta

Ihan ensiksi haluan sydämestäni kiittää kaikkia niitä 808:aa helsinkiläistä, jotka uskoivat kykyihini valtakunnan poliitikkona. Nöyrin kiitos!

Iso kiitos myös perheelleni sekä muille minua vaalityössä avustaneille.

 Vaikka oma äänimääräni tippui puoleen edellisistä eduskuntavaaleista, enkä näin ollen yltänyt asetettuihin tavoitteisiin, oli koko puolueen tulos huikea. Omat lähtökohdat näihin vaaleihin olivat hieman erilaiset, kuin neljä vuotta sitten. Päivätyö kansanedustajan avustajana, sekä aikatalutus pienen lapsen kanssa, eivät antaneet 100%:sta valmiutta vaalikampanjointiin. Olen kuitenkin vielä nuori ja vaaleja tulee vielä tulevaisuudessakin. Joten, tulette kuulemaan vielä minusta :)

 Mitä tulee perussuomalaisten tulokseen, niin me olemme tulleet jäädäksemme. Perussuomalaiset ovat ottaneet paikkansa suurimpien puolueiden joukossa. Se lämmittää mieltä ja toivon mukaan seuraavat neljä vuotta tulemme olemaan hallituksessa ajamassa Suomea kohti parempaa tulevaa.

 Vaalikentällä ihmisten kanssa jutellessa, huoli Suomen tulevaisuudesta oli yhteinen ja selvästi perussuomalaiseen aatteeseen ja meidän kykyihin uskotaan. Olkaamme sen luottamuksen arvoisia itse kukin.

 Onnittelut vielä kaikille uusille ja vanhoille perussuomalaisille kansanedustajille!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat